ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ HOSTEL

 

 

Εσείς και η παρέα σας αποφασίσατε να πάτε διακοπές στη Ρόδο, προκειμένου να ξεκουραστείτε  από την καθημερινότητά σας. Όταν φτάσατε στην όμορφη και ζωντανή Ρόδο, γνωρίσατε μία ενδιαφέρουσα παρέα που σας πρότεινε να μείνετε στο Hostel...ένα ξενοδοχείο εκ πρώτης άποψης ίδιο με τα  υπόλοιπα...Συμφωνήσατε  να μείνετε εκεί..δυστυχώς!

Το πρώτο σας βράδυ πήγατε σε γνωστό κλαμπ του νησιού, ήπιατε, γνωρίσατε κόσμο, περάσατε πραγματικά  υπέροχα, ώσπου γυρίσατε στο Hostel για να κοιμηθείτε..

Ξυπνήσατε το πρωί και αντί  να βρίσκεστε στο κρεβατάκι σας,  βρίσκεστε αιχμαλωτισμένοι και τρομοκρατημένοι στο υπόγειο του Hostel.. Είστε η νέα λεία μίας ομάδας στυγερών δολοφόνων που συλλέγουν άτομα σαν και εσάς για να εκπληρώσουν τις πιο σκοτεινές τους   φαντασιώσεις.

Είστε φοβισμένοι, αλλά τουλάχιστον όλοι μαζί. Θα καταφέρετε να  αποδράσετε από τα χέρια του δολοφόνου ή θα  αποτελέσετε και εσείς παρελθόν..?

Έχετε 75 λεπτά να καταφέρετε να  αποδράσετε, δίχως ο δολοφόνος  να το καταλάβει, ειδάλλως, θα αποτελέσετε  και εσείς παρελθόν... Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τους μεγαλύτερους φόβους σας?

Και φυσικά μην ξεχνάτε.. όταν ο δολοφόνος εισέρχεται στο δωμάτιο των βασανιστηρίων, πρέπει να σας βρει όλους στην θέση σας. Αν αυτό  δεν συμβεί, τότε πραγματικά δεν θα του αρέσει και θα τιμωρηθείτε αντίστοιχα...

◊   Κατάλληλο για μη κλειστοφοβικούς.

◊  Προτεινόμενος αριθμός ομάδας 2-7 άτομα

◊  Διάρκεια: 75 λεπτά αδρεναλίνης

◊  Ζωντανή Υποκριτική

ΔΩΜΆΤΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ HOSTEL

ΔΩΜΆΤΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ HOSTEL

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ

ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ CONJURING

ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ PARANORMAL