ΖΩΝΤΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Το My Escape σας προσφέρει τρία διαφορετικού τύπου Δωμάτια Απόδρασης.

Για τους λάτρεις του τρόμου και του μυστηρίου σας προτείνουμε μία αξέχαστη εμπειρία στον κόσμο του Conjuring. Το τρομακτικό Δωμάτιο Απόδρασης Conjuring θα σας αφήσει ξάγρυπνους τη νύχτα, αν τελικά καταφέρετε να αποδράσετε... 

Ομάδες που επιθυμούν να ζήσουν  75  λεπτά αδρεναλίνης, προτείνεται  να παίξουν το παιχνίδι απόδρασης The Hostel. Θα καταφέρετε να αποδράσετε από το δολοφόνο, δίχως εκείνος να  το καταλάβει?

Για τους φίλους των ευχάριστων θεματικά Δωματίων Απόδρασης στη Ρόδο, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε να πάτε μία βόλτα στο Μαγικό Δάσος. Το Δωμάτιο Απόδρασης  Magic Forest  θα σας συναρπάσει με τη χαρούμενη ατμόσφαιρά του. Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όλους τους λάτρεις των Παιχνιδιών Απόδρασης, ανεξαρτήτως ηλικίας.

ΔΩΜΆΤΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ HOSTEL

Το δωμάτιο απόδρασης Hostel είναι ένα περιπετειώδες παιχνίδι απόδρασης, γεμάτο αγωνία και αδρεναλίνη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το παιχνίδι διαρκεί 75 τουλάχιστον λεπτά και περιλαμβάνει και υποκριτική. Θα καταφέρετε να αποδράσετε από το δολοφόνο?

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

ΤΟ CONJURING

Το Κάλεσμα είναι ένα τρομακτικό, ζωντανό παιχνίδι απόδρασης. Διαρκεί 75 λεπτά και συμπεριλαμβάνεται υποκριτική.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΑΣΟΣ

Μία βόλτα στο δάσος είναι πάντα ευχάριστη. Η είσοδος στον κόσμο του Μαγικού Δάσους είναι όχι μόνο ευχάριστη, αλλά γεμάτη εκπλήξεις και γρίφους.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.