Τί είναι το My Escape στη Ρόδο?

 

Το My Escape προσφέρει θεματικά Escape Rooms στη Ρόδο. Οι δημιουργοί του είναι δύο άτομα με μεγάλο πάθος και αγάπη για τα δωμάτια απόδρασης και έχουν παίξει παραπάνω από 180 πλέον δωμάτια. Η εμπειρία που αποκομίσαμε αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι στη δημιουργία του My Escape. Πραγματικά ελπίζουμε να περάσετε συναρπαστικά στα Δωμάτιά μας.


Τι είναι τα Escape Rooms?

 

Escape Rooms είναι θεματικά δωμάτια, μέσα στα οποία οι παίκτες απλά κλειδώνονται και έχουν συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να αποδράσουν συνεργατικά. Κάθε Δωμάτιο Απόδρασης έχει διαφορετικό θέμα και ατμόσφαιρα, στοχεύοντας στην ικανοποίηση των θέλω του εκάστοτε συμμετέχοντα.

Τα δωμάτια απόδρασης διαρκούν συνήθως 60 λεπτά & μέσα στο χρόνο αυτό καλείται η ομάδα να αποδράσει.

Μπορεί να είναι τρομακτικά, περιπετειώδεις, αστεία και οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς. Μπορεί να έχουν ηθοποιό ή όχι, επίσης.

Τα δωμάτια του My Escape εμπεριέχουν όλα ηθοποιό, είναι περιπετειώδεις ή τρομακτικά και διαρκούν 75 λεπτά.

 

 

Απαιτούνται συγκεκριμένες γνώσεις για να συμμετέχω?

 

Δεν χρειάζεται απολύτως καμία συγκεκριμένη γνώση, προκειμένου να συμμετέχετε. Τα μόνα που απαιτούνται είναι θετική ενέργεια και ελεύθερη σκέψη. Η συνεργασία μεταξύ της ομάδας είναι ύψιστης σημασίας για να καταφέρετε να αποδράσετε.

 

Τα Escape Rooms είναι μόνο για παιδιά?

 

Τα Δωμάτια Απόδρασης είναι για άτομα κάθε ηλικίας. Απλά θα πρέπει σας αρέσουν οι νέες προκλήσεις και οι διαφορετικές τύπου δραστηριότητες. Για να είμαστε ειλικρινείς, η πλειονότητα των παικτών είναι μεγαλύτερης ηλικίας από ότι θα πιστεύατε.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε οτι τα δωμάτιά μας έχουν τρομακτικά θέματα και ατμόσφαιρα.

Επιβλέπουμε τις ομάδες καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού & προσαρμόζουμε τον τρόμο ανάλογα με την ομάδα, ανάβοντας πιο πολύ τα φώτα,

μειώνοντας τη μουσική, παίζοντας χωρίς ηθοποιό.

Αν κάποιος/α δεν νιώσει όμορφα, μπορεί να βγει άμεσα απο το δωμάτιο.

Τα παιδιά κάτω των 16 ετών, πρέπει να έχουν συγκατάθεση απο τους γονείς τους, είτε με τη φυσική παρουσία των ίδιων, είτε με τηλεφωνική ή γραπτή συγκατάθεσή τους.

Οι γονείς μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μας καλέσετε για διευκρίνηση & καταλληλότητα των δωματίων, ή ακόμα και να σας δείξουμε τα δωμάτια για να κρίνετε και εσείς οι ίδιοι την καταλληλότητα τους.

Τα δωμάτιά μας είναι τρόμου η θρίλερ, τα Paranormal & Valak εμπεριέχουν και θρησκευτικά στοιχεία.

Σεβόμαστε ολους τους ανθρώπους και τα θρησκευτικά πιστέυω τους, δεν θα θέλαμε να προσβάλλουμε κανέναν.

Παρόλα αυτά, άνθρωποι θρησκόληπτοι με ιδιαίτερη ευσυνειδησία σε αυτό το θέμα,

καλούνται να μην συμμετέχουν στα δωμάτιά μας, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις.

Χρειάζεται να κάνω κράτηση?

 

Για να λάβετε μέρος σε ένα δωμάτιο, πρέπει να έχετε κάνει κράτηση πρώτα. Αλλά αν είστε τυχεροί και περάσετε από εδώ και υπάρχει ελεύθερο δωμάτιο, τότε μπορείτε να παίξετε.

 

Τι συμβαίνει αν η ομάδα μας αποτελείται από +6 άτομα?

 

Τα δωμάτια απόδρασης μας είναι σχεδιασμένα για 2-6 άτομα, τόσο για λόγους ασφάλειας όσο και για τη δική σας απόλαυση . Αν παρόλα αυτά, θέλετε να είστε περισσότεροι από 6 άτομα μπορείτε να συμμετέχετε φυσικά!

 

Πόσο διαρκεί ένα Escape Room?

 

Αυτή τη στιγμή προσφέρουμε 4 Escape Rooms,  Hostel Recaptured , Paranormal,  Zombie & Valak. Όλα τα Δωμάτια Απόδρασης  διαρκούν 75 λεπτά & περιλαμβλανουν υποκριτική, εκτός και αν δεν το επιθυμείτε. Σε αυτήν την περίπτωση, απλά παίζουμε χωρίς ηθοποιό & μετριάζουμε το στοιχείο του τρόμου αναλόγως των επιθυμιών σας.

 

Όλα τα Δωμάτια Απόδρασης κοστίζουν το ίδιο?

 

Όλα τα δωμάτια απόδρασής μας κοστίζουν το ίδιο.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος κάθε escape room μπορείτε να δείτε την τιμολογιακή μας πολιτική, μέσω της φόρμας κρατήσεων όταν κάνετε κράτηση ή απλά παίρνοντας τηλέφωνο.

 

Επιτρέπονται τα τηλέφωνα και άλλες συσκευές?

 

Ηλεκτρονικές συσκευές και τηλέφωνα δεν επιτρέπονται κατά τη διάρκεια του δωματίου. Η είσοδος σε ένα Δωμάτιο Απόδρασης είναι σαν να μεταφέρεσαι σε μία άλλη διάσταση.. Η πραγματικότητα, η οικογένεια ή το ταίρι σου μπορεί να περιμένει για λόγο, ώσπου να αποδράσεις.

LIVE ESCAPE ROOMS