Τί είναι το MyEscape Ρόδος?

Το My Escape στη Ρόδο είναι ένα ζωντανό παιχνίδι απόδρασης στη Ρόδο. Οι δημιουργοί του είναι δύο άτομα με μεγάλο πάθος και αγάπη για τα δωμάτια απόδρασης και έχουν παίξει παραπάνω από 80 δωμάτια. Η εμπειρία που αποκομίσαμε αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι στη δημιουργία του My Escape. Πραγματικά ελπίζουμε να περάσετε συναρπαστικά στα Δωμάτιά μας.


Τι είναι τα Δωμάτια Απόδρασης?

Δωμάτια Απόδρασης είναι θεματικά δωμάτια, μέσα στα οποία οι παίκτες απλά κλειδώνονται και έχουν συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να αποδράσουν συνεργατικά. Κάθε Δωμάτιο Απόδρασης έχει διαφορετικό θέμα και ατμόσφαιρα, στοχεύοντας στην ικανοποίηση των θέλω του εκάστοτε συμμετέχοντα.

 

Απαιτούνται συγκεκριμένες γνώσεις για να συμμετέχω?

Δεν χρειάζεται απολύτως καμία συγκεκριμένη γνώση, προκειμένου να συμμετέχετε. Τα μόνα που απαιτούνται είναι θετική ενέργεια και ελεύθερη σκέψη. Η συνεργασία μεταξύ της ομάδας είναι ύψιστης σημασίας για να καταφέρετε να αποδράσετε.

 

Τα Δωμάτια Απόδρασης είναι μόνο για παιδιά?

Τα Δωμάτια Απόδρασης είναι για άτομα κάθε ηλικίας. Απλά θα πρέπει σας αρέσουν οι νέες προκλήσεις και οι διαφορετικές τύπου δραστηριότητες. Για να είμαστε ειλικρινείς, η πλειονότητα των παικτών είναι μεγαλύτερης ηλικίας από ότι θα πιστεύατε.

 

Προσφέρετε και Υποκριτική?

Θα προτιμούσαμε να μην σας απαντήσουμε, για να μην χαλάσουμε το στοιχείο της έκπληξης σε περίπτωση που όντως υπάρχει υποκριτική.

 

Χρειάζεται να κάνω κράτηση?

Για να λάβετε μέρος σε ένα δωμάτιο, πρέπει να έχετε κάνει κράτηση πρώτα. Αλλά αν είστε τυχεροί και περάσετε από εδώ και υπάρχει ελεύθερο δωμάτιο, τότε μπορείτε να παίξετε.

 

Τι συμβαίνει αν η ομάδα μας αποτελείται από +6 άτομα?

Τα δωμάτια απόδρασης μας είναι σχεδιασμένα για 2-6 άτομα, τόσο για λόγους ασφάλειας όσο και για τη δική σας απόλαυση . Αν παρόλα αυτά, θέλετε να είστε περισσότεροι από 6 άτομα μπορείτε να συμμετέχετε φυσικά! 

 

Πόσο διαρκεί ένα Δωμάτιο Απόδρασης?

Αυτή τη στιγμή προσφέρουμε δύο Δωμάτια, το Μαγικό Δάσος και το Conjuring. Το Μαγικό Δάσος διαρκεί 60 λεπτά, ενώ το Conjuring 75 λεπτά.

 

Και τα δύο Δωμάτια κοστίζουν το ίδιο?

Το Μαγικό Δάσος κοστίζει λίγο λιγότερο από το Conjuring. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε την τιμολογιακή μας πολιτική, μέσω της φόρμας κρατήσεων όταν κάνετε κράτηση ή απλά παίρνοντας τηλέφωνο.

 

Επιτρέπονται τα τηλέφωνα και άλλες συσκευές?

Ηλεκτρονικές συσκευές και τηλέφωνα δεν επιτρέπονται κατά τη διάρκεια του δωματίου. Η είσοδος σε ένα Δωμάτιο Απόδρασης είναι σαν να μεταφέρεσαι σε μία άλλη διάσταση.. Η πραγματικότητα, η οικογένεια ή το ταίρι σου μπορεί να περιμένει για λόγο, ώσπου να αποδράσεις.