Γιατί Δωμάτια Απόδρασης

Η συμμετοχή σε ένα Δωμάτιο Απόδρασης αποτελεί έναν μοναδικό τρόπο να περάσετε ευχάριστα με τους φίλους και την ομάδα σας.  Αλλά τί είναι τα Δωμάτια Απόδρασης? Είναι ένα δραστήριο θεματικό παιχνίδι, στο οποίο οι συμμετέχοντες εισέρχονται σε ένα δωμάτιο και καλούνται να αποδράσουν από αυτό σε περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Μέσα από τα Δωμάτια Απόδρασής μας θα έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε σε νέα μέρη, μαγικά που θα αιχμαλωτίσουν το μυαλό σας. . Μπείτε στο Magic Forest και βρεθείτε σε ένα διαφορετικό είδος δάσους, ένα μαγευτικό, όπου όλα είναι δυνατά.

Αν τολμάτε, μπείτε στο The Conjuring και ταξιδέψτε σε μία άλλη διάσταση.Ένα παλαιό, κλασικό σπίτι του 1960 είναι στοιχειωμένο και εξαρτάται πλέον μόνο από εσάς να απελευθερώσετε τα δαιμονικά στοιχεία και να Αποδράσετε εγκαίρως. Μπορείτε να τα καταφέρετε?

Για  τους πιο τολμηρούς και έμπειρους  παίκτες, προτείνεται το Paranormal escape room, ένα παιχνίδι απόδρασης τρόμου, με πολύ κυνηγητό και...παραφυσικά φαινόμενα.

Οι μόνες αξιώσεις που χρειάζονται για να συμμετέχετε είναι να έχετε θετική ενέργεια και ανοικτό μυαλό. Απολαύστε την εμπειρία των Δωματίων Απόδρασης στη Ρόδο και σύντομα θα εθιστείτε στο νέο τρόπο διασκέδασης. Αν δεν το έχετε κάνει στο παρελθόν, απλά δώστε του μία ευκαιρία.

Αν υπάρξει κάτι που δεν σας άρεσε, απλά ενημερώστε μας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να σας παρέχουμε μία συναρπαστική εμπειρία. Αν το αγαπήσατε, πείτε το στους  φίλους σας.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Αντίληψη σχετικά με Δωμάτια Απόδρασης