Τί είναι τα Escape Rooms?

 

Η συμμετοχή σε Δωμάτιο Απόδρασης αποτελεί έναν μοναδικό τρόπο να περάσετε ευχάριστα με τους φίλους και την ομάδα σας. 

Τα ζωντανά escape rooms ένα δραστήριο θεματικό παιχνίδι, στο οποίο οι συμμετέχοντες εισέρχονται σε ένα δωμάτιο και καλούνται να αποδράσουν από αυτό σε περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η ομάδα πρέπει να  λύσει μία σειρά από γρίφους, προκειμένου να  ξεκλειδώσει όλα τα στοιχεία και να καταφέρει να αποδράσει από το δωμάτιο, πριν τελειώσει ο χρόνος!

Απαιτείται συνεργασία στα μέλη της ομάδας, λογική και συνδυαστική σκέψη,  παρατηρητικότητα και ψάξιμο.

 

 

Τι δεν είναι Τα Escape Rooms

 

 

Τα escape games δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Δεν είναι play station, δεν είναι Monopoly. Είναι μία κατάσταση, δύσκολη συνήθως, στην οποία η ομάδα πρέπει να συνεργαστεί και να λύσει το μυστήριο.

Οι δυναμικές της ομάδας παίζουν καθοριστικό ρόλο στο αν η ομάδα καταφέρει να αποδράσει ή όχι, κάτι που προσδίδει έναν διαφορετικό τόνο σε αυτό το δραστήριο τρόπο διασκέδασης.

Τα παιχνίδια απόδρασης, δεν είναι τεστ ή  διαγωνισμός ευφυίας. Δεν είναι επίδειξη  εξυπνάδας αν καταφέρεις να βγεις ούτε κάποιος είναι χαζός, αν κολλήσει σε έναν  γρίφο και δεν καταφέρει να αποδράσει.

Σημασία έχει οι ομάδες να περάσουν καταπληκτικά, ζώντας μία μοναδική εμπειρία.

Μέσα από τα Escape Rooms μας θα έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε σε νέα μέρη, μαγικά που θα αιχμαλωτίσουν το μυαλό σας. Τα δωμάτιά μας είναι κυρίως τρόμου ή θρίλερ.

Όλα τα παιχνίδια διαρκούν 75 λεπτά και περιλαμβάνουν υποκριτική. Τα δωμάτια απόδρασής μας μπορούν να παιχτούν και χωρίς υποκριτική, για τις ομάδες που θα ήθελαν το escape room λιγότερο τρομακτικό.

 

My Escape - Live Escape Rooms

 

Αν τολμάτε, μπείτε στο Valak και ταξιδέψτε σε μία άλλη διάσταση. Πανίσχυροι αρχαίοι δαίμονες έχουν κυριεύσει το Μοναστήρι πάνω στο λόφο.

Καλείστε να λύσετε το μυστήριο γύρω απο την εξαφάνιση των μοναχών & να σώσετε την τελευταία μοναχή

 

Είστε από αυτούς που αναρωτιέστε πώς θα ήταν να βρεθείς αιχμάλωτος ενός μανιακού δολοφόνου  και να πρέπει να λυθείς από το μπουντρούμι του? Τότε γίνε το επόμενο θύμα του δολοφόνου, μόνο στο Hostel Recaptured. Ένα δωμάτιο απόδρασης με γρίφους μέτριας προς υψηλής δυσκολίας. Θα καταφέρεις να αποδράσεις χωρίς να το καταλάβει ο δολοφόνος?

 

Για τους πιο τολμηρούς και έμπειρους παίκτες, προτείνεται το Paranormal Escape Room, ένα παιχνίδι απόδρασης τρόμου, με πολύ φόβο και..παραφυσικά φαινόμενα. Δαιμονικές παρουσίες δεν θα σας αφήσουν να αποδράσετε από το σπίτι της Κατερίνας τόσο εύκολα...

Για τις έμπειρες ομάδες, προτείνουμε το Ζόμπι, ένα δύσκολο Θρίλερ δωμάτιο που απαιτεί τη συνεργασία ανάμεσα στα μέλη της ομάδας.

Οι μόνες αξιώσεις που χρειάζονται για να συμμετέχετε είναι να έχετε θετική ενέργεια και ανοικτό μυαλό. Απολαύστε την εμπειρία των Δωματίων Απόδρασης στη Ρόδο και σύντομα θα εθιστείτε στο νέο τρόπο διασκέδασης. Αν δεν το έχετε κάνει στο παρελθόν, απλά δώστε του μία ευκαιρία. 

 

Αν υπάρξει κάτι που δεν σας άρεσε, απλά ενημερώστε μας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να σας παρέχουμε μία συναρπαστική εμπειρία. Αν το αγαπήσατε, πείτε το στους  φίλους σας.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Αντίληψη σχετικά με Δωμάτια Απόδρασης