Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες

 

 

 

Πάρτι Γενεθλίων σε Δωμάτιο Απόδρασης

Έχεις γενέθλια και θέλεις να γιορτάσεις την ιδιαίτερη αυτή ημέρα με έναν διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο στη Ρόδο ? Κάλεσε τους φίλους σου και ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί στο My Escape! Ενημέρωσε μας για το πώς φαντάζεσαι το πάρτι γενεθλίων σου και άσε τα  υπόλοιπα σε εμάς.

 

 

Δέσιμο Εταιρικής Ομάδας

Πιστεύεις ότι οι συνάδελφοί σου και εσύ χρειάζεστε περισσότερο δέσιμο και νέες κοινές εμπειρίες? Κάλεσε τους συναδέλφους σου και ελάτε σε ένα από τα δωμάτια απόδρασής μας στη Ρόδο, στοχεύοντας τόσο στη σύσφιξη σχέσεων στο εργασιακό περιβάλλον, όσο και στη βίωση μίας νέας μοναδικής εμπειρίας, που θα φέρει την εταιρεία ακόμα πιο κοντά στην επιτυχία. Έρευνες εξάλλου έχουν δείξει πως η βίωση κοινών εμπειριών σε μία εταιρεία, συσχετίζεται θετικά με την κερδοφορία της. Για περισσότερες πληροφορίες, ελάτε σε επαφή μαζί μας.

 

 

Προσωπικό Δωμάτιο Απόδρασης

Έχεις παίξει όλα τα παιχνίδια απόδρασης στη Ρόδο και ανυπομονείς για το επόμενο δωμάτιο που θα ανοίξει? Όχι πλέον! Μπορείς να μετατρέψεις το δωμάτιο, σπίτι ή εξοχικό σου προσωρινά σε ένα μοναδικό δωμάτιο απόδρασης και να καταπλήξεις με τη δημιουργικότητά σου όλη την παρέα. Και επειδή η δημιουργία ενός δωματίου απόδρασης ίσως σου φαίνεται αρκετά δύσκολο, επικοινώνησε με την ομάδα του My Escape και θα σε βοηθήσουμε να προσφέρεις μία αξέχαστη εμπειρία στους φίλους σου, χωρίς να σου βγει ο κούκος αηδόνι!

 

 

Δωμάτιο Απόδρασης σε Ξενοδοχείο της Ρόδου

Είστε ιδιοκτήτης ξενοδοχειακή μονάδας στη Ρόδο ή σε άλλο κοντινό νησί και επιθυμείτε να βελτιώσετε την προσφερόμενη αξία που καρπώνονται οι πελάτες σας? Μπορείτε να προσφέρετε ένα θεματικό δωμάτιο απόδρασης μέσα στην ξενοδοχειακή σας μονάδα και να δείτε τόσο τα θετικά σχόλια των πελατών, όσο και τις ταμειακές σας ροές να αυξάνονται ραγδαία, κρατώντας το κόστος επένδυσης σε χαμηλά επίπεδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Πρόταση Γάμου σε Δωμάτιο Απόδρασης

Ήρθε η στιγμή να ανέβεις τα σκαλοπάτια του γάμου και αμφιταλαντεύεσαι για το πώς θα κάνεις πρόταση γάμου στο ταίρι σου? Σίγουρα ψάχνεις έναν όμορφο και έξυπνο τρόπο για μία τόσο ιδιαίτερη στιγμή, που θα μείνει αξέχαστη. Μην ψάχνεις άλλο! Κάνε πρόταση γάμου μέσα σε δωμάτιο απόδρασης και κρύψε το δαχτυλίδι στο κουτάκι του τελικού γρίφου, συνδυάζοντας την πρόταση γάμου με μία συναρπαστική απόδραση! Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.