Τί είναι τα Δωμάτια Απόδρασης?

Αντίληψη σχετικά με Δωμάτια Απόδρασης

Τα Δωμάτια Απόδρασης είναι ένα ζωντανό, διαδραστικό και ομαδικό παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα εισέρχεται σε ένα θεματικό δωμάτιο και κλειδώνεται. Η ομάδα έχει ως στόχο να αποδράσει από το δωμάτιο και για να τα καταφέρει καλείται να λύσει  μία σειρά από γρίφους, με όπλο τη συνεργασία. Η είσοδος σε ένα δωμάτιο απόδρασης αποτελεί μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία για όλους όσους ενδιαφέρονται να διασκεδάσουν με έναν ενεργητικό και διαφορετικό τρόπο. Φαντάσου αντί να βλέπεις μία γνωστή ταινία στο σινεμά, να γίνεσαι ο πρωταγωνιστής αυτής. Μεταξύ μας τώρα, δεν θα σου άρεσε κάτι τέτοιο?

      Τα εκάστοτε Δωμάτια Απόδρασης έχουν διαφορετικό θέμα. Μπορεί να συμμετέχεις σε ένα τρομακτικό δωμάτιο απόδρασης, σε ένα μυστηρίου ή σε ένα αστείο δωμάτιο απόδρασης. Ίσως εισέλθεις στο τρομακτικό δωμάτιο απόδρασής μας το Conjuring, ένα πραγματικά τρομακτικό δωμάτιο γεμάτο ένταση και εκπλήξεις ή από την άλλη ίσως σας ενδιαφέρει μία βόλτα στο Μαγικό Δάσος, ένα ευχάριστο και ατμοσφαιρικό δωμάτιο , μέσα από το οποίο θα βρεθείς ξαφνικά στη μέση ενός δάσους. Όποιο Δωμάτιο Απόδρασης και αν διαλέξεις, σύμφωνα πάντα με τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, εξαρτάται από εσένα και την ομάδα σου.. Ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Καλείστε να αποδράσετε ομαδικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για να το επιτύχετε αυτό πρέπει να συνεργαστείτε συλλογικά, να είστε μία ομάδα λογική και νοήμων, να ψάχνετε διεξοδικά και να παρατηρείτε τα πάντα. Κάποιες στιγμές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ενώ κάποιες άλλες φορές η απάντηση είναι μπροστά μας, αλλά είμαστε υπερβολικά κοντά για να το καταλάβουμε. Αυτή η επιφώτιση είναι στοιχείο που έχω κερδίσει μέσα από την προσωπική μου συμμετοχή σε δωμάτια απόδρασης ( +80 και συνεχίζουμε)

     Καθώς δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, τα δωμάτιο απόδρασης είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά τους. Ένα δωμάτιο μέσα από το οποίο πρέπει να αποδράσεις. Αν δεν έχεις παίξει σε κανένα ακόμη, απλά δοκίμασέ το το. Είμαι σίγουρος πως θα σε καταπλήξει η εμπειρία. Σε αντίθετη περίπτωση δεν πειράζει. Πάντα μπορούμε να γυρίσουμε στον καναπέ μας και να ανοίξουμε την τηλεόραση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.